Hej!

Ulf här, hur mår ni? Jag mår bra, jag och bandet har haft en helg full av spelande, jättekul! Det är klart att det är ju jobb, men vi tycker det är så roligt att spela ihop så det är skönt att man har ett jobb man älskar, speciellt när vi jobbar mycket på helger.

Vi hade iallafall ett gig i lördags i karlskrona på en bar som var abonnerad för en 50-års fest, det var ett riktigt drag på festen och det var ca 60 personer där på festen tror jag. Alla dansade mycket vilket är roligt att se när man spelar. Vi körde en lista av låtar vi verkligen gillar att spela och det verkade alla gäster göra med, mycket 80-tal blev det.

När vi är ute på gig brukar en av våra bandmedlemmar ha med sig sin hund som är en jättelugn och cool golden retriever, Bosse heter han, superfin hund och han är nästan som vår femte bandmedlem eftersom han ofta är med oss och husse när han spelar. Han brukar ligga någonstans där det är lite tystare men ändå nära sin husse, i en säng som han älskar. I somras när det var så himla varmt och bosse var med var vi noga med att köpa kylprodukter hund så han kunde svalka sig, bland annat ett svalt täcke och givetvis alltid vatten nära honom.

Appropå sommar, vi börjar ju nästan närma oss vår nu, vi är redan i slutet av februari-månad, tiden går så fort. Det är mildare väder ute nu och dagarna blir längre när det inte längre är mörkt kl 15 på dagen. Det är skönt att tillochmed kl 17 är det ljust ute. Solen har även börjat titta fram allt fler dagar, väldigt skönt.

Nu tänkte jag att jag ska kolla upp kommande spelningar med grabbarna, och se så att alla är on board med vad som händer.

Ha det bra så länge!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *