Hej på er!

Hur är läget med er? Med mig är det bra! Nu var det ju ett tag sedan vi hördes senast, en hel månad har gått sen sist. Mars månad är vi redan i slutet av, jisses vad tiden går fort! Men det känns kul att säsongen snart börjar dra igång med spelandet tillsammans med grabbarna i bandet. Det är ju mycket fler events, fester och annat vi har att spela på när det är lite varmare väder och härliga tillställningar under våren och sommaren! Något vi också funderat på det senaste är om vi skulle utöka vår marknadsföring lite, vi är ju inte så insatta i den nya digitala marknadsföringen som blomstrar just nu och känner väl att vi vill hänga med i svängen och få möjlighet till fler spelningar och jobb. Därför har vi kontakt med en digital marknadsföringsbyrå som heter Redcarpet som ska hjälpa oss att annonsera på facebook. Så det ska bli kul att se skillnaden och förhoppningsvis bli uppbokade hela sommaren och våren framöver!

Idag är det fredag och snart ska jag käka lite lunch ute i det fina vårvädret som det nästan är idag faktiskt. Solen skiner starkt, det är kalla grader och det var frost på bilen imorse men det känns ändå vårigt när solen väl är framme! Idag ska jag käka lunch med min bror på ett av våra favoritställen här i stan, det är en buffé med husmanskost. Så allt från blodpudding och fläsk till torsksoppa och gott bröd till, det ska bli gott! Hungern vrider sig i magen nu när jag pratar om det.

I helgen ska vi faktiskt åka och kolla på lite grejer till uteplatsen hemma, vi vill gärna att det ska vara iordning så vi kan komma ut på altanen så fort vi bara kan. Vi är de där personerna som sitter och solar antiktet i vinterjacka ute på våren haha. Men man ska ju njuta så länge det varar och våra sommrar är ju inte superlånga i sverige.

Nej nu får jag dra mig, trevlig helg på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *