Hej!

Jag hade funderat länge och noga på detta men bestämde mig för att skaffa ett uterum för ett tag sen! Då grabbarna i bandet, min käre bror och andra vänner ofta är här över grillkvällar på sommaren tyckte jag att det hade varit riktigt trevligt med ett uterum där vi kan sitta och äta, även då kvällarna som är lite mer kyliga, eftersom vi vanligtvis sitter ute på altanen. I slutändan ansåg att jag att mödan nog kommer att vara värd det.

Detta projekt är nästan helt färdigt nu, perfekt inför sommarmånaderna! Jag anlitade en arkitekt för att få detta att bli så bra som möjligt och han sålde in idén om en ”plasttak uterum”. Med detta menade han att vi skulle bygga ett plasttak för uterummet då detta var det optimala valet. Plast fungerar både i vind och i rusk och är även billigt att köpa. Konceptidén plasttak uterum innefattade inte bara tak utan även golvet. Jag påpekade för arkitekten att plasttak uterum var ett konstigt namn för idén då det även användes plast för golvet. Han bara log och skrattade åt detta.

I alla fall så ser detta projekt ut att ha lyckats, uterummet ser toppenbra ut och priset var även lågt. Därför är mitt tips till alla där ute att anlita ett proffs för sådana här stora projekt. Det är aldrig fel att fråga någon annan, i slutändan blir det ofta bättre med fler åsikter än enbart sin egen.

Förra helgen var jag ute med bandet och vi spelade på ett sommarställe utanför staden. Det var riktigt trevlig stämning som alltid så vi bestämde oss för att spela en halvtimma extra! Tack till alla som var där, det var riktigt trevligt!

Nu på fredag ska vi faktiskt spela på ett universitetsevent, vilket blir den första gången för oss som band. Vi ser definitivt fram emot detta.

Vi ses ute i vimlet! Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *