Hej och ännu en gång hjärtligt välkomna till Jump4Joy! Idag sitter jag faktiskt hemma och tar det riktigt lugnt. Det har varit en hektisk vecka med många spelningar och vanligt arbete. Jag har planerat den här dagen för vila då jag visste att det skulle bli väldigt fartfyllt denna vecka och resten av veckan ser likadan ut. Så idag är en dag bara för mig att ta det lugnt. 

Jag har under en längre period känt mig ganska utmattad och det är enbart på grund av förlorad sömn. Eftersom att våra spelningar oftast är på kvällarna och in på natten så blir dygnsrytmen ganska avtrubbad då jag alltid vaknar till mitt ordinarie jobb kl 05.00 varje vardag. 

Det är faktiskt lite roligt att majoriteten av våra gig är på företagsfester och events men dem sker nästan alltid på vardagar vilket såklart är på gott och ont. Det positiva är ju helt klart att jag alltid får vara ledig på helgerna och jag och bandet kan fila på våra kunskaper och utveckla musik. 

Nog om det! Idag har jag bokat en tid för medestetisca fillers. Jag har länge haft en stor rynka i pannan som jag har stört mig på ända sen jag var i tonåren. Jag letade runt en del innan jag bestämde mig med blev rekommenderad att kika på detta företag i Alingsås. Det har mycket erfarenhet och goda resultat. Nästa måndag bär det av mot Alingsås för att få detta åtgärdat och jag är riktigt taggad. Jag har en del tatueringar och har inte haft några problem med nålar så jag tror bestämt att detta kommer att gå utmärkt! Jag kontakta dem först över mail och sedan ringde dem mig och tog in mig på ett konsultationsmöte. Då fick jag förklarat till mig att dem kan fixa detta snabbt och smidigt! 

Innan dess så fortsätter turnelivet med spelningar i Karlstad, Stockholm, Göteborg, Trysil och en spelning i Luleå som vi kommer att flyga till och sen hem igen. Jag är helt hänförd av livet ”on the road” och mina bandmedlemmar är helt underbara människor som jag har kommit till att kalla mina bröder. 

Nu tar vi nya tag och ber om lite styrka så att vi river taket på alla våra kommkande spelningar. 

Vi ser fram emot att se er där ute och vi ser fram emot att ni ska få se oss på scen. 

Vi önskar er en fortsatt trevlig tillvaro och mycket glädje! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *