Hallå alla bluesälskare!

Hoppas ni mår bra, för vi i bandet mår super! Senaste jag hörde av mig var när vi var på väg att spela hos studenter och det var riktigt bra. Man kanske tror att ungdomar idag inte riktigt diggar blues på samma sätt men jag tycker att känslan i lokalen var fantastisk. Så jag är jättenöjd med vårt spelande samt publikens mottagande. Det var riktigt coolt.

På tal om annat då. Vi driver bandet även som företag, eftersom vi vill göra rätt ifrån oss. Vi har det här även som ett AB bolag, just in case. Ni vet, när man är AB bolag är man inte personlig skyldig om något tråkigt skulle hända. Tänker främst på att man kanske inte kan dyka upp på en konsert och att man blir stämd och får betala en massa pengar eller ja, what ever. I och med att vi är AB bolag så kan vi också driva det här som vilket bolag som helst, så vi får ta företagslån och sånt när vi behöver det. Jag har nämligen tagit en via fedelta. Jag har länge känt ett behov av att vi behöver lite nytt utrusning till bandet. Det handlar om mikrofoner, kablar, högtalare och så vidare. Det är inte allt som behöver bytas ut men en del. Det har också korsat mina tankar om att köpa ett bättre piano. Digitala piano blir bättre och bättre med åren och min har ju några år på nacken, så där av känslan.

Hur som helst, vi har fått ny utrusning men inte ett nytt piano (än), vilket gör mig väldig glad och ger mig ny energi känner jag. Inte bara jag, ska det tilläggas, alla bandets medlemmar mår ju superbra och alla är lika energiska!

Ja det var allt från mig för denna gången. Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *