Tjena alla fans och nya som anländer till bloggen

Som ni vet har vi ju köpt lite ny utrustning till vårt band och alla är jätteglada för det men så har vi också börjat diskutera ett projekt vi alla har haft pratat om länge nog att det aldrig har blivit av men som är där för att göras.

Vi är ju mycket ute och spelar, vilket leder till att vi känner en hel del människor inom pubar och restaurangbranschen. I och med att vi känner alla dessa människor, så vet vi att vi har en stor potential för att nå ut till många. Nu undrar ni säker, ja men vad är det ni vill göra? Men så fort ska inte jag avslöja mästerplanen än.

I och med att vi åker runt i landet, vi vet att vi har fans på olika ställen och vi alla har mer eller mindre gjort det här många år och vet hur det här görs för att få en välsmakande, balanserad och genuin öl!

Ja, vi ska brygga öl. Vi har som sagt allt vi behöver, så vad kan gå fel? Det finns en svenskleverantör, pgw som har en av de bredaste och mest kompletta sortiment om man vill brygga öl och typ där vi alla i bandet köper ifrån, allt från malt, humle, lustgaspatroner med mera. Därför har vi börjat tänka på saken eller snarare börjat prata mer konkret om hur vi ska smida planen, hur ska vi gå tillväga, vem som ska göra vad och så vidare.

Har ni bryggt öl? Har ni kunskaperna om det? Vet ni ens vad lustgaspatroner är?

Jag har hållit på i många år och det är alltid en utmaning, speciellt i hemmamiljön där man aldrig kan vara säker hur det blir i och med att man inte är på ett bryggeri med alla prylar som behövs men det är väl charmen också, att man inte behöver ha ett jättestort kök för att få till en riktig god öl!

Så, kära fans. Snart får ni smaka på en läker öl bryggd med kärlek och kunskap och i värsta fall lär vi er vad lustgaspatroner är och hur de funkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *