Hejsan på er! Hur står det till? Med mig är det bara bra, det är ju semester-tider, och även för mig! Idag går jag på min efterlängtade semester och det ska vi faktiskt ut och fira ikväll jag och frugan som också börjar sin semester idag! Vi ska ut och äta tapas och ingen är mer glad över det än jag, älskar tapas!

Lite planer framöver är att vi ska ut med husbilen jag och frugan och åka samtidigt som våra nära vänner Claes och Joline, vi åker till samma camping i karlskrona, stannar där i några nätter och sedan bär det av till öland vilket ska bli supergött! Vi ska se till att unna oss så mycket det bara går och njuta av dessa 5 veckor med, förhoppningsvis, skinande sol och härligt badväder. Vi alla fyra älskar att ligga på stranden hela dagarna, ha med sig lite käk och om vartannat sola, bada, äta, sova, snacka skit och sedan avnjuta en härlig grill-middag tillsammans med några kalla öl innan man går och lägger sig. DET är semester det!

Men, självklart krävs det lite förberedelser innan en sådan resa så det har vi fullt upp med nu i helgen, jag tänkte att jag skulle tvätta av gamla bettan, alltså husbilen innan vi drar iväg och sedan måste vi såklart packa allt vi ska ha med oss i vår lilla hem de kommande veckorna. Men det blir roligt!

Jag kikar nog in här ibland kanske, när vädret tillåter (alltså regniga dagar för det mesta? haha).

Ni får ha det underbart tillsvidare så hörs vi gott folk!

Tapas, Refreshments, Food, Meat, Cheese, Party Food


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *