Hej på er!

Senast vi hördes berättade jag om semester-planer och husvagns-planering! Jag sitter i skrivande stund med en kopp kaffe och vattenmelon bredvid mig i förtältet på campingen i Karlskrona, här lever vi livet! Vi har Claes och Jolines husvagn precis bredvid oss och vi har haft superfint väder ända sedan vi kom. Skinande sol och 28-30 grader varmt, det finns en superfin strand här som vi hänger på hela dagarna när vi inte sitter på kvällarna i förtältet, pratar om Claes hembryggningsbutik online och spelar kort samtidigt som vi sippar på glas med vin och iskall öl. Underbart med semester det är det!

Imorgon ska vi faktiskt ta oss iväg på en liten utflykt, vi åker på morgonen någon gång, ingen av oss är ju purung längre så även fast vi har semester vaknar vi oftast vid 7-tiden på morgonen, men det är ganska skönt. När det är såhär varmt är det ju en aning svalare tidigt på morgonen. Vi ska iallafall iväg och kolla på en fästning och någon sommar-marknad som de tydligen har här i karlskrona varje år. I samband med det tänkte vi göra en större handling till kylskåpen eftersom affären på campingen är dyr och har inte det största utbudet. 

Ikväll spelas också en match i fotboll som vi alla vill se, vi funderar på om vi ska sätta oss på en restaurang eller bar inne i staden eller om vi ska ansluta oss till fotbolls-gänget här på campingen, risken är ju att det är så populärt att man inte får någon sittplats. Därför lutar det mot att stanna kvar i staden och sätta oss på någon härlig uteservering. 

Följer ni också matcherna eller är ni mer intresserade av någon annan sport? Eller kollar ni inte på någon sport alls? 

Vi hörs snart igen, ha det fint så länge! Nu ska jag gå och bada, möta upp de andra på stranden som gick utan mig i förväg.

Summer, Beach, Seagulls, Deckchairs, Sea, Holiday


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *