Hej på er!

Hur är det med er? Sist vi hördes satt jag i förtältet till husvagnen i karlskrona och levde semester-livet, nu är det tillbaka till verkligheten och jobb. Men jag har haft en underbart härlig semester så jag känner mig utvilad och redo att komma tillbaka till rutiner, jag mår faktiskt som bäst då, egentligen. Även fast det är riktigt gött med dom där semester-veckorna också!

Just nu sitter jag och frugan och kollar på tv, en kriminalserie som vi följer, just nu är det dock reklam om pay and play casino. Det får mig att tänka på de där spel-kvällarna vi haft på semestern, vi spelade oftast gammalt hederligt kortspel, som poker, skitgubbe, fisk i sjön och alla de där. Faktiskt ganska underskattat iallafall av mig, det var kul att sitta och spela de där ganska enkla men roliga spelen tillsammans med våra vänner. Claes är en riktig fena på det där med spel, han gillar ju att spela mycket och har alltid gjort det, vad frugan säger om det vet jag inte haha. 

Igår var vi och fixade till husvagnen faktiskt, vi brukar alltid efter att vi varit ute med den ett längre tag städa den utvändigt och invändigt. Det känns alltid skönt när vi gjort det inför nästa gång vi åker ut. Det blir säkert att vi åker iväg någon mer helg i höst på resor över helgen då vi inte jobbar. Men då blir det inte lika stökigt som efter ca 5 veckor. 

Nej nu börjar serien här igen, slut på reklam. Hejdå

Camping, Outdoor, Caravan


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *