Nu när hösten är på intrång så är det dags att parkera husvagnen för säsongen. Men jag kommer ändå åka en hel del på de svenska vägarna framöver eftersom vi har bokat in ett antal spelningar nu till hösten, så nu kliar det i fingrarna att åka ut och spela. 

Något som är skönt med att inte vara purung längre är att arrangörer och andra partners förstår att vi som är lite äldre utöver vårt gage inte bara vill ha en back öl utan även behöver käka efter en riktigt grym spelning. Eftersom vi spelar på många restauranger och pubar så äter vi en hel del typiskt pubkäk (vågar inte tänka på hur många hamburgare vi slängt i oss genom årens lopp…). Därför är det kul när man får något annorlunda. 

Nyligen när vi giggade på ett företagsevent i Göteborg så hade arrangören beställt catering – det var helt kanon! Buffén hade mycket gott för alla smaker – personligen var det uppfriskande att det utöver kött och fisk även hade lagts kärlek på salladen för när man spelar och sjunger flera dagar i sträck behöver man ta hand om sin kropp. 

Tidigare i bloggen har vi skrivit lite om andra projekt som vi har på gång – dessa är fortfarande under utveckling men vi ser fram emot att uppdatera er snart här på bloggen :). Dessutom kommer det snart spännande nyheter om bandet… så ha det fint tills dess, vi hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *