Tjenare alla!

Blues Lovers, ställ er i kön i tid innan avspärrningstolpar åker upp, för vår nästa spelning kommer att vara utomhus och i väntar oss tusentals blues lovers på plats!

Ja, precis som ni hörde, vi ska ha en utomhusspelning som planeras till våren, när vädret ska bli varmare och vi kan inta scenen under det fina vädret. Spelningen ska vara nere i Skåne, det kommer att äga rum utanför Malmö och därför är vi säkra på att det kommer att vara fullknökad med folk. Vår plan nu är börja göra reklam för konserten både i Danmark och Sverige. Det är klart att vi inte är det enda bandet på plats, vi ska vara flera band med olika musikinriktningar, vilket kommer att ge oss en bred publik, det är en utmaning vi ser framemot.

Det är vårens nyheter det, nu under hösten har vi dock haft en del spelning, sista snackade vi om den goda maten vi får, men dessvärre har det inte alltid varit toppklass. Det är ju lite synd att man ibland blir utlovad något och sen händer det att man inte får det. Vad gör man då? Ju, klaga går ju alltid men vad tjänar man på det i längden. Jag försöker inte klaga, däremot talar jag om för arrangören om det som feedback. Det jag menar är alltså att istället för att säga: ”Vi fick ingen bra mat, ni är så dåliga för det!”, så säger något i stilen: ”Hej arrangör, allt var mycket bra men en sak ni ska fundera på är vilka ni anlitar vad gäller maten, även om vi fick mat i oss höll inte det en bra kvalité”. Något i den stilen i alla fall.

Hur som helst, vi är mycket stolta över allt som händer med bandet och vi är så tacksamma för all support från våra fans och våra partners. Den här drömmen hade inte ägt rum utan er!

TACK!

//Ulf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *