Hej på er!

Idag är det torsdag och jag sitter framför datorn en stund nu så jag kom på den brillianta idén att jag kan väl skriva ett inlägg på min kära blogg. Alltid skönt att skriva av sig, det märker jag varje gång jag skrivit ett inlägg. Hur mår ni läsare? Jag mår iallafall bra, jag är lite förkyld vilket är mindre roligt men vi får hoppas att det går över snart och att det inte blir så illa att jag bli liggandes. Min kollega som sitter mittemot mig är dunderförkyld och hostar, snuvar och är allmänt äcklig sa jag till honom imorse haha. Vet inte hur glad han blev över det men jag är iallafall glad att det står en stor skärm emellan oss iallafall. Det är en avskärmare så man ska få jobba lite ifred utan störningsmoment och dämpa lite ljudnivå i rummet. Men just nu ser jag det som en skyddsängel mot förkylning haha! 

Jag sitter faktiskt och kollar upp lite miljövänlig transport, som jag nämnde i förra inlägget ska vi ju ut på en utomhusspelning till våren och vi pratade om att vi måste ta oss dit på något bra sätt och tänka efter lite hur vi fraktar alla våra grejer. All musikutrustning tar ju rätt bra med plats så vi måste alltid frakta dit det först och inte samtidigt som vi kommer dit. En i bandet är en riktig skogs- och naturmulle och han lär oss alltid mycket om natur och miljö, vilket är jäkligt bra. Har ni tips på hur vi kan skaffa oss mer miljövänlig transport kan ni väl kommentera detta inlägget? 

Ha det bra sålänge!

Mountains, Panorama, Forest, Mountain, Nature


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *