Hej

Det var ju sen förra året vi hördes av. Tiden under december gick så fort att det bara försvann känns det som. Jag var ju rätt förkyld under december, så det tog ju också mycket krafter och därav känslan om att det tiden gick fortare, plus julen och nyåret och allt som händer då man avslutar ett år. Sen har 2020 börjat, januari har varit ganska lugnt. Vi har haft tid att repa mycket inför våren som kommer, så det har varit bra för oss. Jag har också kunna skaffa mig lite mopeddelar då har ett sidoprojekt med lite moppe jag har köpt mig (kanske lite väl ogenomtänkt men ändå rolig). Jag tror jag snubblade på den där affären med moppen när jag höll på googla om de där miljövänliga transport.

Så inför våren har vi blivit bokade på lite spelningar men vi önskar fler, känner vi, vi hinner nog med fler och vårt bästa scenario skulle vara att vara fullständigt bokade. Vilken dröm det är att bara leva på spelningarna och musiken. Det vore verkligen något. Å andra sidan, då skulle man vara borta från sitt hem så himla mycket… så lite eftertänksam blir man ju allt.

Men som sagt, vi har ju bokningar som är på ingång, vi blir mer och mer eftertraktade känns det som och det går bara bättre för bandet, så jag ska väl inte klaga det minsta. Vi har det riktigt bra och det ska vi vara mycket tacksamma för.

Ni får helt enkelt komma förbi någon av våra spelningar någon gång och se varför vi lyckas bra. Det är inte så svenskt att säga så men vi är jäklig grymma! Vi spelade in oss här om dagen när vi repade och det var vackert att se vad vi är kapabla till.

Hur som helst, nu ska jag mekka lite med moppejäv…

Hej med er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *