Halloj

Oj vad tiden flyger iväg! Hösten har, trots coronatiderna, varit knökat med spelningar. Bara i helgen hade vi tre grymma uppträdanden, skoj! Men kanske blev det lite för mycket av det goda för nu sitter jag här med raspig hals och sörplar i mig vitlöks saft som jag har hört ska vara bra mot förkylning. 

Jag har ju berättat för er att vi skulle spela för grannarna – det blev en hejdundrandes succé och det ena ledde till det andra, så kanske har vi rentav skapat ett nytt koncept: innergårdsgig. Passar perfekt med corona då alla kan hålla avstånd till varandra, folk har hängt ut genom fönster, suttit på balkonger med öl och käk, eller på filtar på gården. Supermysigt och roligt att det lockat till sig alla möjliga personer som kanske inte hade kommit på våra vanliga spelningar. 

Den svenska sommaren i år har verkligen bjudit till också, vi har haft underbart många varma sommarkvällar med sol och blues, då känner man att livet är gött. Så fira nu jul och nyår smittsäkert så ses vi till våren på nya innergårdsgig. Jag ska bara kurera halsen, sen blir det öva av för vi har massor med spelningar inplanerade, tjohoo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *