Tjenare! 

Hoppas ni har en fin vår där ute allihop! Våren hittills har varit mycket lyckad för vår del, vi har hunnit med tre spelningar utomhus, mycket roligt. Annars rullar det på som vanligt med att vi repar varje onsdag och söndag, jobbet, kidsen… 

Just ja, ni kanske undrar vem denne Ulf är i “det verkliga livet”?! Ganska vanlig “svenne” om jag får säga det själv, haha, men trivs med det. Börjar närma mig 50, men det behöver vi inte prata alltför mycket om, känner mig ung i själen och har tack och lov en rejäl kalufs kvar på huvudet. Frånskild sedan några år, men går okej med ex-frun, vi är på samma linje när det gäller barnen så funkar fiktionsfritt med varannan vecka livet. Barnen är det viktigaste i mitt liv, mina solstrålar på 7 och 9 år. Den äldste är verkligen en daddy’s boy som mer än gärna skrålar blueslåtar och är imponerande duktig på gitarren, om man nu får skryta, hehe. 

Musiken och det livet är ju mitt hjärtas yrke, men man ska ju få in till räkningarna också, särskilt i dessa tuffa tider med pandemin. Så till vardags arbetar jag på en bilverkstad, men nu i veckan har vi faktiskt jobbat med en mindre lastbil så just nu försöker jag få tag på ett nytt passande lastbilsdäck, var därför som jag satte mig vid datorn men sen hamnade jag på något vis här på bloggen istället… hmm, är rätt disträ idag märker jag. Är nog dags att fixa en kopp kaffe till, ska hämta kidsen senare idag, min tur nu att ha dem i en vecka. Ska bli skoj, har precis köpt en trampolin till dem, de har tjatat länge om att få en men jag sa nej först för tycker den skulle ta för stor plats. Men nu har jag alltså köpt en ändå, blir en överraskning för dem när vi kommer hem. Ser fram emot deras reaktioner! Vad gör man inte för sina älskade ungar.

Igår på övningen på bandet letade vi fram några nya låtar vi ska göra covers på. Vi brukar komma med förslag om man har någon ide eller hört något nytt som man fastnade för, sen lyssnar vi igenom det tillsammans och kollar på noterna. Oftast brukar vi känna av ganska snabbt om det är något som passar oss och som ligger på en nivå vi behärskar. 

Hörs snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *